Altar în turneu de promovare cu cel mai recent album

 La 30 de ani de la înființare trupa continuă să țină pumnul sus pe scena rock românească și să îșî reafirme cu tărie și atitudine caracterul indestructibil. Rapsodia Romanească este cel de-al 6-lea album al clujenilor, un metal transilvănean pur venit la timp și în timp, cu texte social-politice tăioase și cu note de hard românesc autentic. Sunt incluse pe materialul de studio toate piesele consacrate de trupa în ultimii ani, dar și alte câteva noutăti.

foto: facebook.com/altar.romania

Produsul discografic cuprinde 10 piese și are o întindere totală cu puțin peste 30 de minute. Compozițiile, cunoscute toate din live-urile ultimilor ani, sunt combinate pe album astfel încât să le ofere rockerilor o audiție in crescendo, ceea ce păstrează la cote ridicate senzația mobilizatoare a mesajului. De la Rapsodia Românească, S.O.S, Nu Pot Să Zbor și până la Antitristul, Toți Ca Unul ori Forța Să Fie Cu Voi, muzica ALTAR este unitară atât în abordarea instrumentală cât și în adresarea actuală ca text și interpretare scenică.

Rapsodia Românească, atrage din titlu nu doar ca parafrază potrivită la creația lui Ciprian Porumbescu (n. Rapsodia Română), ci și ca bun exemplu de meticulozitate în materie de creație. Rapsodia Românească este disponibil pe CD și deasemenea este de găsit și de ascultat pe mai toate platformele de streaming audio. Clujenii oferă albumul la vânzare și pe suport virtual. Acesta poate fi cumpărat prin download de pe Amazon.

Tracklist  – ALTAR – Rapsodia Românească (2022)

Rapsodia Românească

Să vină un înger

S.O.S

Nu pot să zbor

Povestea Noastră

Antitristul

Cerul Plânge

Toți ca unul

Vreau să fiu președinte

Forța să fie cu voi

  • Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *