Iron Maiden se apropie de Romexpo

Prieteni, puteți deja să va bucurați, Iron Maiden a dat drumul turului european, la Zagreb, în Croația, iar tot ID-ul de scenă arată uimitor. Bruce&Co sunt într-o formă de zile mai, toată lumea are o poftă extraordinară de cântat și pe lângă toată energia asta, există multă muzică nouă și niște decoruri fabuloase. Așa că, nu avem decât să așteptăm nerăbdători oaspeții la Romexpo.

 

22.000 de fani i-au aplaudat pe britanici pe Arena din Zagreb, la prima apariție LIVE a trupei după o pauză de 31 de luni

MAIDEN a deschis cu Senjutsu, titlu care dă și numele celui mai recent material de studio. De pe același LP au urmat Stratego și The Writing On The Wall. Din bonusurile cerute de public nu au lipsit clasicele The Trooper, The Clansman, Run To The Hills, iar finalul a fost punctat cu Aces High.

Senjutsu(premieră live)

Stratego (premieră live)

The Writing On The Wall (premieră live)

Revelations

Blood Brothers(cântată pentru prima dată LIVE din July 2017)

Sign Of The Cross

Flight Of Icarus

Fear Of The Dark

Hallowed Be Thy Name

The Number Of The Beast

Iron Maiden

Bonus:

The Trooper

The Clansman

Run To The Hills

La începutul acestui an, Bruce Dickinson a confirmat că trupa intenționează să organizeze un turneu în care să cânte cât mai multe piese de pe noul album Senjutsu sau poate chiar în întregime.

„Planul pe care îl avem – nu este chiar un secret; cred că toți ceilalți au discutat despre asta – vrem să cântăm un întreg album de la început și până la sfârșit, LIVE, pe scenă, dar poate nu chiar de data aceasta. Și toți apreciem că lucrul ăsta este ceva ce fanii adevărați vor iubi. Sigur, probabil că alții vor spune: „… hmm, nu mă duc să văd așa ceva.” Așadar, soluția ar fi să facem exercițiul ăsta în locații mai mici, astfel încât showul să se vândă doar pentru fanii cu adevărat îndrăgostiți de Iron Maiden, pentru că, în definitiv, totul se reduce la muzică.”

Dickinson a clarificat și veștile privitoare la etapa din 2022 a turneului „Legacy Of The Beast”, turneu care este programat să ajungă în America de Nord în lunile septembrie și octombrie ale acestui an. Showurile se vor concentra acolo în primul rând pe un playlist cu piesele favorite fanilor de decenii.

„În turneul „Legacy Of The Beast” oamenii au plătit pentru a vedea „Legacy Of The Beast”, cu Spitfires și aruncătoare de flăcări, cu Icarus și tot ceea ce însoțește acest spectacol. Deci vor primi toate astea. Dar primele trei piese vor fi probabil cele de pe Senjutsu. The Writing On The Wall îl cunosc deja, așa că toată lumea ar trebui să știe ce cântăm. Și cred că piesa care dă tilulu albumului este una grozavă pentru orice deschidere, pentru că este atât de dramatică… Apoi, o dată ce ai auzit asta, vom avea o scenă liberă pregătită pentru a merge în lumea „Legacy”. Cred că „The Writing On The Wall” va fi o melodie grozavă – adică o piesă potrivită pentru public, va fi cântată de mulțime. Vă puteți imagina asta? Va fi fantastic.”

 

Senjutsu urcat pe locul 3 în topul Billboard 200, situându-se mai sus decât clasicele Powerslave ori The Number Of The Beast. Dublul album a debutat cu un loc mai sus decât The Book Of Souls (2015) și The Final Frontier (2010), care au ajuns ambele pe locul 4.
În SUA, Senjutsu a fost cel de-al 13-lea album MAIDEN în Top 40 și a ajuns în fruntea topurilor în mai multe țări europene, încă de la lansare.
România se află in primele trei țări vizitate anul acesta de IRON MAIDEN în turul continental. 

Joi, pe 26 mai, Iron Maiden vine în România pentru a cincea oară. Concertul are loc la Romexpo.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *