METALLICA dă formă primului pickup din istoria rockului

Metallica intuiește trend-ul, atât în rock cât și în propriul shop, iar audiofilii vor putea da play muzicii favorite de pe un pickup uimitor. Montat ingenios, în logo-ul de inspirație japoneză al trupei, playerul Metallica Limited Edition a fost fabricat exclusiv pentru colectionarii excentrici și pentru fanii pasionați de thrash-ul pe vinil.
 
283476352_1497760200678024_8537855603843773548_n
Platanul are un soclu fabricat din MDF, care imită perfect logo-ul trupei și se mândrește cu finisaje premium, aluminizate și cu un plus de metal pe muchii. Deasupra există un platou de sticlă în vreme ce brațul, în formă de S, are doza detașabilă. Picioarele pickupului sunt metalice și reglabile pe înălțime, iar setarile de variație ale vitezei pot fi făcute printr-un comutator special. #Metallica PickUp #LimitedEdition este realizat în colaborare cu producătorul polonez Pro-Ject. Obiectul va fi lansat în vara asta la prețul de 1599 de €.
 
Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *