O colaborare care sună demențial !

Lamb Of God a refăcut Wake Up Dead, piesa lui Dave Mustaine din 1986. Hitul a ieșit ca nou pe poarta studioului lansând noi semnale de uimire asupra muzicii reinventate a veteranilor thrash. Când Lamb of God s-a hotărât să facă un astfel de cover, i-au cerut lui Mustaine să înregistreze cu ei. Noua versiune ni-i înfățișează așadar pe cei cinci membri LofG în studio, cu voci și chitări suplimentare puse de liderului Megadeth.

După ce anul trecut și-au început călătoria coumnă într-un prim turneu mondial de după perioada pandemică, cele două trupe au luat iar drumul show-urilor împreună, lor adăugându-li-se acum – Trivium și In Flames.

Despre colaborare, Mustaine a declarat:

„… ne-am distrat de minune cântând cu Lamb of God – Wake Up Dead. A fost aproape la fel de distractiv precum au fost serile din turneu și sunt sigur că la fel va fi și în continuare. Abia aștept să ne strângem iar cu toții”.

„Prima parte a Turneului Metal din 2021 a fost o explozie totală și suntem pe cale să o luăm din nou pe drumuri”, a spus solistul Lamb of God, Randy Blythe.

„Ce mod mai bun de a începe o nouă aventură, decât o mică sesiune de jam între trupe?
Toți cei nouă muzicieni, ai Megadeth și Lamb of God, sunt pe thrash clasic pentru Wake Up Dead” a mai spus Blythe.

Jurnaliștii de la Rolling Stone au notat în cronica lor:

“Ca și în cazul tuturor melodiilor grozave de la Megadeth, adevărata distracție este să-i vezi pe chitariștii Lamb of God făcându-și drum prin riff-urile cromatice, înnebunitoare, ale lui Mustaine și să vezi, de asemenea, cum Mustaine, Kiko Loureiro și Mark Morton se descurcă minunat pe solo-urile gândite împreună.”

 

“Wake Up Dead a fost un cântec extrem de important pentru mine, ca tânăr chitarist aspirant”, a spus Mark Morton, de la Lamb of God.

„A fost una dintre primele melodii pe care a început dragostea mea de o viață pentru thrash metal și m-a ajutat să-mi întăresc faptul că, deși solo-urile pot fi distractive, loialitatea mea față de riff-uri. Așa că, vă puteți bine imagina ce emoție a fost pentru Lamb să interpreteze această melodie legendară cu Dave și cu restul băieților din Megadeth lângă. Cu adevărat o onoare. Cu toții ne-am distrat foarte mult punând piesa asta împreună și cred că poți auzi acea energie lansată pe pistă. Sper că toată lumea să se bucure de aceasta și abia așteptăm să vă vedem pe toți în ceea ce numim deja Turneul Metal al Anului.”

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *