Războiul schimbă textele rock

Aflați în plin turneu american, germanii de la Scorpins și-au surprins fanii din Las Vegas cu un mesaj pro Ucraina adus chiar în miezul celebrei piese Wind Of Change. Muzicienii au înlocuit cuvântul „Moscova“, din primele versuri ale compoziției, cu… „Ucraina”. 

Versul original: „I follow the Moskow down to Gorky Park”, a devenit „Now listen to my heart / It says Ukraine”. Membrii trupei au vrut astfel să se arate solidari cu poporul ucrainean și să dedice momentul de vârf al show-ului celor încercați de război.

Celebra piesă – Wind of Change – a fost lansată în 1989, în contextul căderii blocului comunist european, iar un an mai târziu a fost inclusă în albumul Crazy World. Momentul îl puteți accesa de la min 0.26.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *