„… there is no dark side of the Moon”

O capodoperă a artei, nu doar a muzicii. Așa a fost numit în dese rânduri celebrul The Dark Side Of The Moon al trupei Pink Floyd.
Nu există muzician pe Planetă care să nu fi auzit de existența acestui disc, la fel cum nu există colecționar de muzică sau pasionat de viniluri care să nu aibă în posesie coperta neagră cu spectrul de culori al britanicilor. 
 
Considerat și în prezent unul dintre cele mai bine vândute albume conceptuale ale trupei #PinkFloyd muzica de pe #The Dark Sinde Of The Moon beneficiază de munca tuturor celor patru membri ai formației: David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters și Richard Wright.
Toți au participat la scrierea și la producerea albumului. Este, de asemenea, primul Floyd ale cărui versuri îi aparțin în întregime lui Roger Waters.
 
Albumul ocupă poziția a cincea în ierarhia celor mai bine vândute materiale de studio în întreaga lume și a fost pe prima poziție în „TOP 200 Billboard”, menținându-se aici mai mult de 700 de săptămâni, pentru aproximativ 14 ani.
Materialul a fost lansat și pe CD, în 1993 și a fost numit atunci Dark Side Of The Moon. Cuvintele ”… there is no darl side of the Moon really matter of fact it’s all dark”, de la sfârșitul albumului, au fost spuse de un angajat al legendarelor Abbey Road, pe numele său Gerry Driscoll, care era la acea vreme portar la celebrele studiouri. Audiție plăcută și nu uitați niciodată: Enjoy The Rock!
 
Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *