Bruce Dickinson. Greu de pensionat

Fanii care au deschis ochii la sfârșit de ani ’70 pe rockul celor de la Iron Maiden sunt deja trecuți de prima tinerețe. De atunci, britanicii continuă an de an, cu motoarele turate la maximum, să scoată albume și să înconjoare Planeta… fără absolut niciun plan de retragere. Confirmarea că vor continua mult și bine a venit încă o dată, săptămâna aceasta, de la titanul Bruce Dickinson. Într-un interviu exploziv, oferit pentru podcastul Full Metal Jackie, solistul a spuns răspicat că: „… cel mai probabil, cred că vom muri pe scenă”.

Bruce a continuat, argumentându-și construcția: “… într-adevăr, nu plănuim să ieșim la pensie deloc. Cred că cel mai probabil vom cădea până la urmă morți pe scenă. Acum mă pot gândi la lucruri mult mai rele decât acela de a muri pe scenă. Cert este că nu plănuim să ieșim la pensie. Suntem cu toții încă în formă și avem o mulțime de energie și o mulțime de entuziasm de împărtășit, așa că, nu pot decât să aștept nerăbdător să mă întorc pe scenă pentru viitorul turneu.”

Bruce Dickinson a explicat și cum vede el schimbul de generații în rândul fanilor atât de pe scenele de rock cât și pe cele unde conferențiază:

” Acum am ajuns să avem deja generații de fani. Chiar și la conferințele mele pot face glume despre vârsta publicului, pentru că, spre exemplu, jumătate este de vârsta mea, iar cealaltă jumătate este de multe ori mult mult mai tânără. Deci, este uimitor să vezi asta. Am în față un adevarat liant între generații. La concertele Maiden diferența este și mai mare, iar la asta se adaugă și un număr foarte mare de femei. Este fantastic, pentru că la începuturile noastre în heavy metal exista un clișeu cum că domeniul este un teritoriu exclusiv bărbătesc, dar uite că nu, nu e adevărat. Sunt o mulțime de fani heavy metal fete și lucrul ăsta mi se pare uimitor.”

Iron Maiden urmează să cânte pentru a cincea oară în România, pe 26 mai 2022, la Romexpo. Show-ul britanicilor face parte din turneul Legacy Of The Beast World Tour ’22. Bucureștiul este între primele trei destinații în care Maidenii vor da startul turneului. Dupa noi, ar fi urmat Kiev, show anulat la fel ca cel din Moscova de pe 1 iunie.

Rock’N’FoodⒸ2022

 

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *