Cum va arăta X. Noul album TROOPER

Trooper lansează albumul cu numărul zece. Noul material de studio va purta numele “X”. Lansarea oficială va avea loc în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic din București. Mai multe single-uri se pot asculta deja pe canalul oficial de Youtube al formației, pe Spotify și pe toate platformele de streaming. “Rădăcini de dor”“Lumea s-a stins”“Rupi tăcerea” și “Dragoste falsă” au fost primite foarte bine de publicul Trooper.
 
Coiotu’ a declarat: 
 
“Am ajuns la albumul cu numărul 10! Dacă mă întrebai acum 25 de ani despre câte albume vom lansa cu Trooper… nici nu visam!
Am ‘testat’ piesele noi pe o mână de prieteni. I-am invitat la un auditorium. Voiam să le văd reacțiile. Ce m-a amuzat cel mai tare este că înainte să asculte cântecele, fiecare citea titlurile. Există un titlu destul de sensibil pentru vremurile astea -“Fară mască”. Mulți au crezut că este vorba despre covid, norme, vaccin, însă chiar nu are nicio legătură. Versurile sunt despre dorință de a te putea exprima în lume fară să fie nevoie să te ascunzi în fiecare zi în spatele unei noi imagini false. Zi de zi mulți oameni caută să pară mai frumoși, mai deștepți, mai de succes, încearcă să nu deranjeze pe nimeni cu nimic… presiunea este uriașă. Mulți nu mai au curajul să vorbească liber. Uite ce se întâmplă în clipa asta. Oamenii care îi ajută pe refugiații din Ucraina sunt certați că nu îi ajută pe copiii din România. Cei care îi ajută pe copiii din România sunt certați că nu îi ajută pe cei din Africa. Cei care îi ajută pe cei din Africa sunt certați că nu ajută animalele pe cale de dispariție. Iar cercul ăsta este uriaș. Schimbăm măștile chiar de mai multe ori pe zi. Doar pentru a obține aprobarea celor din jur. Trist.” 
 
1. Dansul cu focul (Balaurul/Coiotu) 4:42
2. Lumea s-a stins (Balaurul/Coiotu) 6:34
3. Rădăcini de dor (Balaurul/Coiotu) 18:06
4. Fără mască (Balaurul/Coiotu) 3:54
5. Spune-mi ceva (Balaurul/Coiotu) 5:12
6. Când ești doar un simplu om (Balaurul/Coiotu) 11.53
7. Dragoste falsă (Balaurul/George Hora/Mihai Dumitrescu) 3:50
8. Rupi tăcerea (Balaurul/Coiotu) 3:30
9. Ruinele (Coiotu) 3:51


Afișul cu datele, orașele și locurile unde TROOPER va concerta în prima parte a acestui an îl găsiți în secțiunea evenimente/concerte a site-ului.

 
Rock N’Food©️2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *