Single nou de la Bucovina

Noul album Bucovina se anunță deja răsunător, chiar dacă muzicienii ne picură câte un titlu la intervale care să trezească în fani nerăbdarea. Teaser la Rătăcitorul, single cu Tăriile Văzduhului și deunăzi, single pentru Vara Toamnei, o piesă care pare să contureze și mai clar noul mesaj al bucovinenilor.

Cu riff-uri cântate sus, un sound proaspăt, melodic  și actual, cu articulări vocale asemenea șoimului de prin văzduhul de „Sub Stele”, noua piesă Bucovina transmite un metal pur, în cazul ăsta pe o singură voce, în ton cu ceea ce vrea să anunțe și noul album: „Suntem Aici!”

Vara Toamnei nu vine numai cu un joc de cuvinte care până acum aparținea doar naturii, ci are toate șansele să devină un imn al munților, codrilor și al văilor bătute la pas de drumeții de nicăieri. Un loc al anotimpurilor pierdute, dar captive încă între cer și pământ, care au nevoie și muzical de o călăuză să le întoarcă la primordial.

Ascultați, luați aminte, pentru că, dacă următorul material de studio va fi astfel construit, de Bucovina se va auzi iar la superlativ și dincolo de granițele astea cântate în versuri verzi și arămii.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *