COMPACT începe turneul național

Compact pleacă la drum în prima aventură de turneu de la începutul pandemiei. Precedentul tur s-a încheiat abrupt, din cauza stării de urgență, însă pentru Paul Ciuci&co legenda continuă sub titlul “Pe tine te-am ales”. Itinerarul rockerilor completează acum, în mod fericit, un traseu îndelung așteptat de fani și va avea prima oprire la Suceava, pe 5 martie. Pe 6 martie Compact va fi la Iași, pe 12 martie la Cluj, pe 25 martie la Pitești, iar pe 26 martie în București, la Clubul Quantic.

 

Biletele se află deja în vânzare la toate categoriile și pentru toate destinațiile anunțate. Acestea pot fi achiziționate online, pe iabilet.ro sau direct de la locul concertului. Prețul unui bilet, indiferent de locație, este de 85 lei (Acces General). Fiecare show este programat să înceapă la ora 20.00.

Rock’N’Food©2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *