Se retrage PRINȚUL ÎNTUNERICULUI ?

OZZY OSBOURNE CONFIRMĂ FAPTUL CĂ S-AR PUTEA CA NICIODATĂ SĂ NU MAI POATĂ URCA PE O SCENĂ PENTRU UN ÎNTREG CONCERT

Sună neoficial a retragere, însă semnele au fost date încă din 2019, atunci când Prințul Întunericului a suferit o serie de tratamente care să îi stopeze parkinsonul, boala galopantă de care suferă și în prezent. Acestei situații i s-au mai adăugat și recente intervenții chirurgicale – la mâna și la gât. Despre ultima exepriență clinică a vorbit într-un interviu recent, oferit pentru SiriusXM. Ozzy i-a spus gazdei show-ului, Billy Morrison:

„Chiar acum voi avea o întâlnire cu chirurgul meu pentru a stabili când voi putea fi operat din nou la gât. Nu mi s-a spus nicio clipă că intervenția asta mă va readuce la normal și nu consider asta o scuză. El (n. medicul) spune că poate face operația bine și atât.”

„Așa cum stau lucrurile acum, nu sunt foarte încurajat pentru ceea ce urmează în viitorul apropiat și nu știu nici ce se va  întâmpla dacă starea asta se va înrăutăți.”

sursa: facebook.com/siriusxmboneyard

Întrebat de moderator cam care ar fi totuși șansele de reușită, așa cum au fost ele pronunțate de medici, Ozzy a răspuns:

„Ei se gândesc tot timpul la reușită, primul tip care m-a operat mi-a spus: „… dacă nu faci această intervenție, ai șanse mari să devii infirm pentru tot restul vieții. Așa că, atunci când am ieșit din prima operație tipul ăsta m-a pus pe gânduri. Am zis, la dracu, dacă nu e bine, chiar și băieții de top mai pot face greșeli. Sunt puțin cam sceptic după experiența asta, dar sper totuși să mai pot face măcar încă un spectacol nenorocit.”

Un adevărat titan al rockului, Ozzy Osbourne se află în lumina reflectoarelor de mai bine de jumatate de secol. A fost vocalistul și fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. A ales ulterior cariera solo pe care a reușit să o transforme într-un real succes de scenă, alături de chitariști unici precum Randy Rhoads sau Zakk Wylde.

Ozzy a cântat și în România. Pe 2 octombrie 2010, la Zone Arena, în turneul mondial de promovare a albumului SCREAM. În întreaga sa carieră solo, cântărețul a vândut peste 30 de milioane de albume doar în Statele Unite. Turneul de retragere, programat în mare parte alături de Judas Priest, în 2019, a fost în dese rânduri amânat din cauza pandemiei și a problemelor sale de sănătate. Cea mai recentă mutare, pentru primăvara/vara acestui an, va fi și ea, cel mai probabil… anulată.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *