A mai plecat o legendă

Noaptea trecută a încetat din viață Meat Loaf.  Moartea artistului a fost confirmată astăzi, de familie, pe pagina sa oficială de Twitter.

Într-o declarație emoționantă aceștia au spus:

„Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.”

Cu o carieră uimitoare, nu doar în lumea muzicii, ci și a filmului, Marvin Lee Aday a reușit în șase decenii de scenă să uimească publicul prin talentul său.

A vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv în renumitele Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World. Albumul de debut, Bat Out of Hell, scris şi compus de Jim Steinman şi lansat în 1977, a rămas unul dintre cele mai vândute albume din istoria Statelor Unite, cu peste 14 milioane de copii.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *