TROOPER pleacă în turneu

În preambulul lansării celui de-al zecelea album, Trooper a anunțat astăzi turneul național care va culmina în vară cu două show-uri în clubul Quantic din București. Pe pagina de socializare a târgoviștenilor, alături de cele 14 date de concert, muzicienii le transmit fanilor și un mesaj de mobilizare la rock:

“După o lungă perioadă în care am stat departe de scenă, după doi ani în care am fost nevoiți să amânam zeci de concerte, după mult prea mult timp la distanță de voi, a venit momentul să cântam din nou împreună. Anunțăm astăzi o primă serie de concerte. Vor urma și alte orașe. Sperăm să ne vedem cu voi în cât mai multe locuri!”

Fără un ritm impus al lansărilor de studio, noul album Trooper aduce și primul X din rockul românesc. Materialul nu va fi de această dată unul exclusiv conceptual și va aduna între coperte toată munca depusă de formație, inclusiv în perioada lockdownului. Așadar, vor fi regăsite în tracklist și cele patru single-uri lansate în răstimpul celor doi ani de pandemie: Radacini de Dor; Dragoste falsă; Lumea s-a stins și Rupi Tăcerea.

Aveți aici întregul parcurs al turneului, cu orașele gazdă și datele show-urilor. Pentru o parte din destinații există deja și bilete în vânzare.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *