The Rolling Stones. O marcă de legendă

Colecționarii de comori rock ar trebui să își pună niște bani deoparte, pentru că Royal Mail – Posta Regala a Marii Britanii, tocmai a ales să celebreze într-un mod select cea de-a 60-a aniversare The Rolling Stones și anume prin lansarea unei serii unice de 12 timbre. Disponibile deja pentru precomandă, titlurile vor fi lansate public joi, 20 ianuarie 2022.

Opt dintre timbrele tipărite îi înfățișează pe rockerii britanici pe scenă, în perioada lor de maximă glorie, iar alte patru timbre ilustrează diferite etape din istoria legendarei trupe.

Fotografiile live provin din showri istorice susținute de Stones de-a lungul timpului în Hyde Park din Londra (iulie 1969), împreună cu East Rutherford, la New Jersey (august 2019), Rotterdam (august 1995), Tokyo (martie 1995), New York City (iulie 1972), la Oslo (mai 2014), Knebworth (august 1976) și în Germania, la Düsseldorf, în octombrie 2017.

Timbrele pot fi cumpărate într-o varietate de pachete și ediții speciale limitate, iar în funcție de asta și prețurile variază – de la 5 lire sterline pentru o bucată și până la 149,99 lire sterline pentru întregul set ambalat într-un box placat cu aur pur de 24 de karate și cu detalii embosate color.

 

„Puține trupe din istoria rock-ului au reușit să-și croiască o carieră la fel de bogată și expansivă precum cea a Rolling Stones”, a declarat presei David Gold, directorul pentru afaceri și politici publice al Royal Mail. Acesta a mai afirmat că: „… Stones a creat unele dintre cele mai emblematice și mai inspirate albume ale muzicii moderne, cu spectacole live unice și inovatoare.”

The Rolling Stones devine astfel cel de-al patrulea grup muzical onorat cu timbre de către Poșta Regală a Marii Britanii după The Beatles în 2007, Pink Floyd în 2016 și Queen în 2020.

Rock’N’FoodⒸ2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *