Cele Bune\Cele Rele

În primul show bucureștean din 2022, Sur Austru a prezentat fanior, în avanpremieră, piesa Cele Bune/Cele Rele.

Compoziția, care are aproape 10 minute, urmează traseul conceptual al arădenilor, dezvăluit încă de pe Meteahnă Timpurilor și continuat, cu noi veleități de compoziție, pe Obârșie, cel mai recent material de studio.
Un black metal atmosferic cu ceva mai multe influențe melodice și simfonice, nelipsitele elemente atemporale și completări solistice în armonii susținute pe instrumente arhaice. Piesa va fi inclusă pe următorul album Sur Austru, aflat deja în lucru, material despre care Tibor Kati crede că ar putea să apară în prima parte a acestei toamne.

Înființată în 2018 din cenușa legendarei Negură Bunget, formația Sur Austru și-a propus încă de la apariție un plan alert de compoziție, un demers curajos, cu trei albume în primii trei ani de activitate. Până în prezent muzicienii sunt în grafic, iar fanii sunt acum curioși ce titlu va purta materialul care va împlini trilogia austră a bănățenilor.

Rock&Food©️2022

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *