Metallica 40 LIVE

Metallica sărbătorește în 2021 patru decenii de carieră și le oferă fanilor o bijuterie aniversară, un inel. Și ca să păstreze simbolistica evenimentului, rockerii au emis doar 40 de astfel de obiecte de preț. Inelele sunt realizate din argint și alamă și înseriate manual cu cifre de la 1 la 40. Pe fața suvenirului, realizat de Silver Luthiereste, este figurată cifra 40 însoțită de logo-ul embosat al trupei, inițiala „M”. Pe o altă parte a bijuteriei este afișată perioada de 40 de ani trecută de la înființarea Metallica, anii 1981 și 2021 fiind, de asemenea, despărțiți de sigla rockerilor.

IneleleMetallica40 – ediție limitată, au fost scoase la vânzare pentru 399,99 USD, iar The Fifth Members, membrii MetClubului, au fost desemnați prioritari la achiziționarea lor. 

Cei 40 de ani de rock Metallica vor fi sărbătoriți de trupă și pe scenă prin două show-uri organizate la San Francisco în același teatru – Chase Center, unde a fost înregistrat și simfonicul S&M2. Showurile din 17 și 19 decembrie 2021 vor fi transmise gratuit pentru fanii de pretutindeni prin serviciile internaționale de streaming – Amazon Music și Video Prime Channel.

Rock’N’Food © 2021

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *