Drifters rock de la Manic Sinners

Manic Sinners revine în forță și ne mai oferă o mostră de heavy-metal pur, cu cel mai nou single extras de pe albumul de debut King Of The Badlands. Cea de-a doua propunere se numește Drifters Union, o piesă de 5 minute care deschide tracklistul albumului și stimulează astfel de la primul acord apetitul rockerilor pentru viteză și adrenalină, nu doar pe note, ci și off-road. 

Cei trei muschetari rock – Ovidiu Anton (voce), Adrian “Baciu” Igrișan (tobe&clape) și Toni Dijmărescu (chitară solo&bass) produc energie pozitivă cu un balans complex activat pe chitari, tobe, riffuri și solouri care te pregătesc parcă să escaladezi la rândul tău munții, așa cum ne este înfățișat și în clipul realizat de Constantin Țiglă și Ionuț Andrei.
Cu motoarele turate la maximum și într-un sincron perfect care să le ducă soundul spre înălțimi, cei din Manic Sinners par să ochească prin muzica lor și ținte din afara țării. Deloc întâmplător, proiectul este produs de italienii de la Frotiers Music și beneficiază de un artwork spectaculos “imaginat” de talentatul Radu Damian (Goodbye To Gravity/Bucium/etc).

King Of Badlands este un produs consistent, realizat pe un format tradițional de studio, cu 12 piese.

 1. Drifters Union
 2. King Of The Badlands
 3. Anastasia
 4. Ball And Chain
 5. Under The Gun
 6. Out For Blood (Instrumental)
 7. Carousel
 8. Nobody Moves
 9. Play To Lose
 10. Crimson Queen (Instrumental)
 11. A Million Miles
 12. Down In Flames

Materialul va fi lansat anul viitor, pe 18 februarie. Până atunci, vă puteți familiariza și AICI cu sound-ul tăios Manic Sinners. 

Enjoy the ROCK!

Rock’N’FoodⒸ2021

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *