METALLICA – lansare eveniment

În spatele fiecărei cariere de legendă stă câte o poveste de succes, dar atunci când autorii ei sunt chiar făuritorii creației în sine, titlul convinge de la prima tipăritură. Așadar, membrii Metallica au hotarât să se destăinuie lui Chris Ingham, vorbindu-i acestuia despre momentele care au stat la baza celor mai mari compoziții ale trupei. Detaliile au fost puse într-o carte care acum este tradusă și în limba română. Numită inițial Metallica The Stories Behind The Songs cartea album explorează scrierea și înregistrarea celor mai mari discuri ale trupei, de la “platina” Master Of Puppets (1986), trecând prin aniversatul, în 2021, The Black Album (1991) și până la cel mai recent material de studio “Hardwired-ul” din 2016. Scrierea oferă astfel o perspectivă nouă, unică, asupra procesului de creație al uneia dintre cele mai bune trupe de rock din toate timpurile.
 
Volumul, apărut în România la Editura Casa, are, iată, motive clare și suficiente să convingă fiecare fan, încă din titlu, iar fotografiile rare din arhiva formației întregesc și ele aici, pe deplin, istorisirile dintre coperte.

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *