Interviuri

PODCAST DIN IZOLARE – ROCK ÎN STARE DE URGENȚĂ este un proiect Rock’N’Food venit pe neașteptate, la fel ca perioada izolării, dar care tocmai în astfel de condiții a reușit să se își afirme mesajul. Un imbold oferit mișcării Rock Din România, de la artisti, fani și până la mediul cultural artistic lovit de privațiunile perioadei pandemice. Aici găsiți cele mai importante voci din rockul nostru – artiști, trupe, promoteri și analiști ai fenomenului, oameni care, la invitația Rock&Food, vorbesc despre muzică și artă, creație, scenă, concerte, festivaluri și fani în plină izolare.

Rock În Stare De Urgență – The Final Lockdown este o inițiativă unică în media româneacă, despre care poți afla mai multe accesând secțiunea PROIECTE.

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *