ZĂU se anunță cu TOACĂ DIN CER

Rulează videoul
Cel mai recent single Negură Bunget, Toacă din cer, extras de pe ZĂU, le oferă fanilor trupei un nou semnal că lansarea oficială a întregului material discografic se apropie.
TOACĂ DIN CER este cea de-a treia propunere sub formă de single, a casei producatoare, Prophecy Productions, dintr-un total de cinci piese alese pentru album:
1. Brad
 Realizat cu mulți ani în urmă în componența de aur, avându-l la tobe și percuție pe regretatul Gabriel „Negru” Mafa, alături de Tibor Kati – voce; Adrian Neagoe – chitară, clape, Petrică Ionuţescu – instrumente de suflat, ZĂU ajunge la fani pe 26 noiembrie 2021.
 Artwork-ul copertelor a fost realizat de artistul vizual Daniel Dorobanțu, cel care a lucrat recent și pentru produsul Sur Austru – Obârșie, iar mixajul și masterizarea îi aparțin lui Attila Lukinich.
Rock’N’FoodⒸ2021
negura-bunget-zau-white-vinyl
Q8TdAp0Q

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *