Stonebird 2022

În 2022 Stonebird va marca o borna importantă în existența festivalului. Sunt deja cinci ani de muzici grele, de bucurie pentru fani și artiști,, un “cincinal” veritabil care, iată, lasă pe an ce trece din ce în ce mai multe semne prețioase comunității Rock Din România.
Încă de pe acum le dorim LA CÂT MAI MULȚI ANI în familia festivalurilor și drept cadou sa li se îndeplinească toate visurile astea, scrise așa, în alb și negru pe afișele propriilor ediții viitoare. Spor la treabă și noROCK!
 
Rock’N’FoodⒸ2021
Rulează videoul

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *