Bucovina&MAANU

Show-ul Bucovina din 23 octombrie, ultimul sustinut de ieseni în 2021 în București, l-a readus alături de trupă și fani pe Manuel Giugula. Cantautor metal, pianist și dirijor al Corului Operei Nationale Române din Iași, Maanu se numără printre cei mai vechi oameni din familia Bucovina și este cel de numele căruia se leagă multe dintre compozițiile trupei. Manuel Giugula a fost membru titular al clapelor Bucovina din 2008 și până în 2013, însă, dacă pe scenă prezența muzicianului este acum sporadică, în studio creativitatea lui continuă să își lase amprenta în muzica trupei. 

foto: DieRatte Photography

Concertul din Quantic a fost încă o ocazie pentru rockeri de a-și reaminti și asculta, în forma orchestrală originală, unele dintre cele mai vechi piese Bucovina. Mestecăniș este un astfel de exemplu. Piesa face parte de pe albumul DUH, conceput în 2010. Părțile corale și liniile de clape, râmân în continuare stâlpii uneia dintre cele mai iubite compoziții ale metaliștilor bucovineni, pentru că ea amintește de fiecare dată fanilor, cât de stabilă este borna marcată de BUCOVINA în rock-ul ultimilor ani.

Rock’N’FoodⒸ2021

Rulează videoul

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *