Bucium și Bogdan Luparu au lansat clip pentru Harap Alb

Trupa BUCIUM și Bogdan Luparu de la BUCOVINA, au lansat un videoclip pentru piesa Harap- Alb.

Compoziția, aparută inițial la începutul lunii octombrie 2021, este parte integrantă a celui mai recent material de studio Bucium – Zimbrul Alb. Harap Alb este o compoziție în dialog, construită muzical și simbolic uimitor, ca un mesaj purtat între două lumi fantastice și rostit printr-un arsenal populat cu semne arhaice românești și elemente stravechi de folclor.
Conceptualul Zimbrul Alb a fost scris și înregistrat de bucurestenii de la Bucium în prima jumătate a anului 2020, chiar în perioada lockdownului românesc.

Rock’N’FoodⒸ2021
 
 

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *