Single nou de la BUCOVINA!

Trupa ieșeană BUCOVINA se pregătește de lansarea unui nou album de studio și ca un binevenit preambul oferă în premieră fanilor Tăriile Văzduhului, de această dată și sub formă de clip. Compoziția nu este chiar primul single extras de pe SUNTEM AICI, bucovinenii mai au la activ și un teaser pentru Rătăcitorul, dar premiera cu Tăriile Văzduhului este aici și este cât se poate de oficială. 

Compoziția a fost deja cântată în câteva live-uri susținute anul acesta pe la festivaluri, în București și în țară și a primit între timp acest clip, unul pe măsura poveștilor versificate în cântec.

Așadar, avem o nouă călătorie prin legendele autentice ale nordului universal, nu neapărat românesc, călăuză a primilor solomonari. Basme de prin codri argintii, îmbrăcați în viforul iernii, trecuti prin venerabilii munți înghețați până dincolo de lumi, pe un tărâm simbolic unde până și simplul om se poate transforma din vrăjitor într-o… poveste.

Rock’N’FoodⒸ2021

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *