Trooper cântă despre distrugerea Planetei

TROOPER dă un mesaj puternic asupra schimbărilor dramatice, la nivel global, în cea mai recentă compoziție a formației, LUMEA S-A STINS.
Într-un duet vocal de excepție, în care îi putem vedea pe solistul Alin Dincă și pe tenorul Operei Naționale din București, Alin Stoica, rockerii trag un semnal de alarmă emoționant cu privire la distrugerile planetare. Razboaiele, poluarea, defrișarile masive și necontrolate, disprețul continuu pentru semeni și natură, pentru trecut, prezent și viitor, un cumul al răului uman colectiv care determina în schimbări zilnice, cu urmări ireparabile pentru planetă, toate sunt dramatizate prin mesajul… LUMEA S-A STINS.
Producătorul muzical și autor al compoziției este Aurelian Dincă (Balauru), iar versurile au fost scrise de Alin Dincă (Coiotu’).
 
Rock N’Food©️2021

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *