Dor De Duh a lansat un nou single

Dacă vă era Dor De Duh, atunci, cu siguranta, Descant vă va deschide multe porți către mesajele celor care încă mai cred în eliberarea sufletelor spre lumile de dincolo. Însă Descânt este ca o făgăduință, nu ca dispariție. Single-ul lansat de bănățeni, recunosc, personal m-a cam luat și pe mine prin surprindere și nu mă așteptam să îl ascult de patru sau cinci ori în primele ore de la apariție.
Descânt este compoziție excepțională, din toate punctele de vedere, o poveste ca o povață:
 
“…Iar sfârșitul când îmi vine,
Știu c-am făcut lumii bine,
O picătură lângă o mie,
În ulciorul cu apă vie”.
 
Aceasta este cea de-a doua piesă lansată single de trupa timișoreană și vine după uimitorul “Desferecat“, primul extras de pe albumul debut, HAR.
 
Materialul de studio, lansat sub egida Prophecy Productions, are artworkul semnat de ilustratorul Costin Chioreanu. Și acum, haideți să ne întoarcem la… Descânt.

Rock N’Food©️2021

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *