Long Story Short

Acasă nu înseamnă locul unde îți “așezi” cărămizile ci mai ales spațiul ăla unde îți lași sufletul să cânte.
Printr-un discurs uimitor, “montat” din propria sufragerie, Dan Byron a reușit în plină pandemie să își facă muzica să renască.
Ai crede că este o metaforă de context, dar adevărul este că energia creației lui Byron a reușit să rămână intactă chiar și în lumea asta nouă, afectată de boală.
Long Story Short nu este doar muzica ci și un îndemn, un panaceu miraculos care, chiar dacă vine pe un traseu minat, reușește să reînoade prin note – mintea afectată de realități – cu libertatea simțirii. 
 
Albumul lui Dan Byron lansează astfel noi provocări, rătăcite aparent sub imperiul bizar al izolării, în fapt, o dualitate a muzicii prezentului care nu te tine cu adevărat captiv ci, dimpotrivă, îți dă libertatea de a-i explora granițele și dincolo de orizonturile sale fizice.

Rock N’Food©️2019

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *