Olympus Mons visează sângeriu

Am ascultat cea mai nouă compoziție OM – Crimson Dreams.
 
Am închis. Am dormit. Nu știu ce am visat, dar astăzi am repetat audiția până am dat-o în buclă.
Băi, e foarte mișto muzica pe care o lasă oamenii ăștia pe note. Maturitate, sound perfect – cadrat la fix cu doom-ul de afară și poate cel mai important, la naiba…sunt români și fac treaba asta atât de bine încât nu mai știi încotro să o iei cu gândul sau cu visarea.
 
Bravo lor!
 
Nu mai enumăr aici “vinovații”, dați direct click pe video-ul din descriere și îi vedeți la treabă.
 
Acum hai să trecem puțin și prin simbolistica piesei.
Parafrazând titluri literare celebre, cu lumi tenebroase și capcane întinse către dincolo, Crimson Dreams al celor de la Olympus este o metaforă potrivită perfect cu prezentul. O călătorie care vorbește deschis despre simțurile duse către un infinit la care poate nu o să ajungi niciodată, dar spre care ești aproape obligat să aspiri.
Paradox sau nu, visele extraterestrilor de la Olympus Mons sunt spuse atat de pământean încât îți este greu să te desprinzi de play în timp ce pendulezi pe armonii printre tot felul de lumi.
Nici clipul nu rateaza șansa de a fi “citit” cadru cu cadru. Povestea “este plutită” peste o posibilă…Pragă și dansată aievea de o EA pe care nu o să îndrăznești niciodată să o ții de mână, pentru că asta te-ar trezi brusc la realitate. Una pe care sigur nu o dorești. Incercati si voi, eu nu am vrut…

Rock N’Food©️2020

Author: Rock&Food

Dacă muzica e hrană pentru suflet, atunci rockul este ingredientul principal. Preparăm știri și cronici fără rețete impuse, folosim condimente tradiționale precum rifful, shredul, beat-ul și rafalele lungi de tobe. Coacem pentru voi muzici la gramaje potrivite în cuptoarele minții și privim mereu cu pasiune în spatele fiecărui spectacol. Analizam în tempo comod întâmplările de viață ale idolilor noștri, propunem și promovam muzicile noi ca principale surse de gust, de continuitate și creativitate. RockNFood este o inițiativă media independentă, născută în online din nevoia de a strânge la un loc comunitățile de oameni creativi, pasionați de metal, heavy, rock and roll și... bucătărie. Rock’N’Food hrănește creierul până la ultima picătură de sunet. Nu îngrașă și o dată încercat crează iremediabil dependență. Rock And Food - Gusturile se simt, nu se discută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *